您现在的位置:启迪网 >> 职称英语>> 试题答案>> 理工类 >> 正文内容

2011职称英语考试理工类C级试题参考答案

发布时间:2011年03月30日 来源: 字体:

职称英语理工C代码31考试答案
  一、词汇选项

  1、 Eventually---Finally
  2、 vary---change
  3、 thorough---careful
  4、 proposed---suggested
  5、 disappointing---unsatisfactory
  6、 explored---investigated
  7、 a lot---greatly
  8、 relied on---depended on
  9、 converted---turned
  10、 goal---aim
  11、 root---cause
  12、 brief---short
  13、 impact---influence
  14、 shined---polished
  15、 confessed---admitted
  二、阅读判断
  文章主旨:对于湖水温度增长的科学研究
  16、 for over 30 years.---wrong
  17、 temperatures of lakes increased greatly between 1985-2009.---wrong
  18、 faster in Asia---not mentioned
  19、 poisonous for fishes---right
  20、 generally focus on air temperature---right
  21、 less threatening to small countries---wrong
  22、 UNFCCC…next year in Mexico---not mentioned
  三、概括大意与完成句子
  文章主旨:飓风
  第一段对于飓风的定义,第二段给出了不同地点发生的飓风具体名称不同,第三段讲述飓风造成的损害,第四段教大家在遭遇飓风的时候应该怎样做才是正确的
  23、 What is a hurricane?(什么是飓风?)
  24、 What are different names of hurricanes?(飓风的不同名称是什么?)
  25、 What damages can a hurricane cause?(飓风造成的危害有哪些?)
  26、 What should you do during a hurricane?(在飓风灾害中应该怎么做?)
  27、 Different labels
  28、 Natural disaster
  29、 Early warning
  30、 Windows and glass doors
  四、阅读理解
  第一篇 Weaving with Light(理工类教材上阅读理解第六篇)
  31、 题干:The Huichol don’t use electricity because
  (题干大意为:为什么维克人不能使用电力?)
  答案:it costs too much to string power lines.
  32、 题干:To make a living, the Huichol create artwork and
  答案:sell it in cities far away from their villages.(与教材原文练习题第一题,题干一致,备选项一致)
  33、 题干:The central part of the Portable Lights technology is
  答案:HB LEDs. (与教材原文练习题第四题,题干修改,备选项一致)
  34、 题干:All of the following are disadvantage of incandescent lights EXPECT(题干大意为:下列哪一项是关于白炽灯缺点的不正确说法?)
  答案:They are not bright enough.
  35、 题干:LEDs are different from light bulbs is that
  答案:LEDs can send out light of different colors. (与教材原文练习题第五题,题干一致,备选项修改)
  第二篇:The book of life
  文章主旨:描述一个对地球上物种进行全面介绍的网站。主要介绍了网站成立的目的,数据获取的来源,展示的方式,如何从中获取感兴趣的知识等等。
  36、 题干:“Spider” and “bird” mentioned in Paragraph 1 are examples to illustrate
  答案:there are numerous living species on Earth.
  37、 题干:The goal of the creation of the EOL is to
  答案:work out an easy-to-use catalog of every living species on Earth.
  38、 题干:At the starting stage, the EOL will get information from
  答案:the existing scientific databases.
  39、 题干:The word “novice” in Paragraph 5 could be best replaced by
  答案:beginner

  40、 题干:Which of the following statement is NOT true?
  答案:scientist will review every piece of information added to EOL(大概意思)
  第三篇:How to be a successful businessman(如何成为一名成功的商业人士?)
  文章主旨:讲述关于一位餐饮行业成功人士的故事。主要内容为主人公为何进入KFC,如何成为一位餐厅经理,购买自己的餐厅,以及逐步发展成为拥有168间餐厅的老板。
  41、 题干:小时候的梦想是
  答案:to be an airplane pilot
  42、 题干:为什么去KFC兼职
  答案:save on food
  43、 题干:成为一间新餐厅的经理,是因为
  答案:he worked hard
  44、 题干:每次购买新的餐厅,要采取以下哪项之外的措施
  答案:advertised it
  45、 题干:与文章当中“It’s a mess”相近的表达
  答案:it’s dirty
  五、补全短文
  Some unusual holidays(一些不寻常的节日)
  文章主旨:介绍世界上一些不同寻常的节日。比如愚人节,西班牙的西红柿大战,爱尔兰的“布克节”为野山羊加冕,以及睡眠日、牙疼日等等稀奇古怪的庆祝日。
  46、 some of them, people celebrate them, but not serious(大概意思)
  47、 Jokers…… make everyone laugh(大概意思)
  48、 Then begin the world’s biggest food flight. (大概意思)
  49、 They brought him back to the town,……(大概意思)
  50、 That’s supposed to be Toothache Day. (大概意思)
  六、完形填空
  What is the coolest gas in the universe? (理工类教材上完型填空第三篇)
  51、 occurred
  52、 space
  53、 whether
  54、 safely
  55、 system
  56、 away
  57、 location
  58、 impossible
  59、 cooled
  60、 theory
  61、 convincing
  62、 would
  63、 more
  64、 every
  65、 travel

 

  网友提供理工C33答案:

  CDCAB,DBAAC

  CCDDB,BACBA

  AADAB,CFABC,

  ACDDC,BDCBC,

  ABDAB,CAEDB,

  BCAAA,BDADC,DADDC

收藏 打印文章 作者:
下一篇:没有了!
感动 同情 无聊 愤怒 搞笑 难过 高兴 路过